Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Suplimente si produse naturiste
  4. /
  5. Tensiomar 60 capsule Marnys

Tensiomar 60 capsule Marnys

Proprietati: - contribuie la scăderea și reglarea tensiunii arteriale, - menține colesterolul în limite normale, - normalizează nivelul presiunii sangvine, - protejează pereții vaselor de sânge și sistemul cardiovascular, - prin acțiunea păducelului, îmbunătățește contracția inimii, - ajută la dilatarea vaselor de sânge, prin aportul păducelului. Compozitie: - ulei de păducel macerat (crataegus oxyacantha) – 800 mg /4 capsule, - ulei de măsline (olea europaea) – 800 mg / 4 capsule, - ulei de usturoi macerat (allium sativum) – 400 mg / 4 capsule Mod de administrare: Se administrează 4 capsule pe zi, 2 capsule înainte de micul dejun și 2 capsule înainte de cină.

Acest produs Tensiomar 60 capsule Marnys din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

61.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tinctura de galbenele, 200ml, Faunus Plant
Test de sarcina ultrasensibil caseta, 1 bucata, Barza
Gustare de mere cu capsuni si afine +6 luni Bio, 100g, Organix
Glamour Honey 90 de purtari 2 lentile/cutie
Ser pentru umplerea ridurilor Neohyaluron, 15ml, Mincer Pharma
Set pentru ingrijirea barbii si a parului Barbe & Cheveux Box, Monsieur Barbier
Dr Fiterman BODY OIL Stories of Calambria, 150ml
Absorbante intime din bumbac organic pentru noapte, 10 bucati, Organyc
Rame ochelari de vedere dama Lucetti LT-87738 C2
chevron-right-circle