Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Pudre si Farduri
  6. /
  7. Pudra translucida Invisible Matte...

Pudra translucida Invisible Matte Loose Powder 001 - Universal, 11.5g, Catrice

Pudra libera Invisible Matte de la CATRICE are o textura matasoasa, extrem de usoara, care se potriveste perfect in piele. Ofera pielii un efect instantaneu de focalizare delicata si face porii sa para mai mici. Reduce luciul pielii si extinde durabilitatea machiajului. In plus, pudra transparenta este adecvata pentru toate tonurile de piele. Formula nu contine siliconi, parabeni, ulei mineral si particule microplastice.

Acest produs Pudra translucida Invisible Matte Loose Powder 001 - Universal, 11.5g, Catrice din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Teste acid uric 6, 10 bucati, Fora
Ulei de cocos, 180ml, Youbio
AVENE HYDRANCE OPTIMALE LEGERE UV30 X 40ML
Spray pentru rinita alergica, 20 ml, Humer
Spuma pentru activarea buclelor Curl Whip, 200ml, Umberto Giannini
Ser cu peptide Power Peptides, 30 ml, Geek&Gorgeous
Perie compacta pentru descurcat, roz print, 1 bucata, Parsa
Galenic Pur Lapte demachiant 2 in 1 200 ml PACHET 1+1
SARCODYN 21PLICURI
chevron-right-circle