Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema de baie Forest Ritual, 500ml, Tesori d'Oriente

Lasa-te ghidat de mirosurile si culorile naturii cu baia cu crema aromatica Forest Ritual de la Tesori d'Oriente! Inspirata de arta japoneza Shinrin-Yoku, o experienta care datorita contactului cu natura ajuta la regenerarea atat a corpului, cat si a mintii, crema in contact cu pielea formeaza o spuma moale care curata si hraneste profund, oferindu-va un sentiment placut de bunastare si relaxare. In plus, este imbogatit cu crin alb, un simbol al renasterii si cunoscut pentru proprietatile sale calmante si hidratante, si lemn hinoki care, pe de alta parte, este un simbol al puritatii si vindecarii si este folosit pentru proprietatile sale linistitoare si relaxante.

Acest produs Crema de baie Forest Ritual, 500ml, Tesori d'Oriente din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.89 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser pentru gene, illa.LASH, 3 ml, Evoepharm
HUMER 100% APA DE MARE 18MONODOZE X 5ML
Sapun cu extract de unt de shea si lavanda, 100g, L'Occitane
Fluid De Curățare și Demachiere Față și Ochi
ITEM Alphakeptol DS sampon, 200ml
Masca pentru par obosit si lipsit de vitalitate cu kerosen cosmetic, 150ml, Seboradin
Tonic capilar, 50ml, Dacia Plant
KTW Gel calmant cu Aloe Vera, 200 ml
Vitamina D3 Junior 800 UI, 50 comprimate masticabile, Beres
chevron-right-circle