Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Eruptii dentare
  6. /
  7. Dentistar degetar antibacterian

Dentistar degetar antibacterian

Beneficii Dentistar degetar antibacterian:Curata cu blandete gingiile, limba si dintii;Cu agatatoare pentru siguranta in utilizare;Moale si flexibil · O singura dimensiune;Degetarul pentru igiena orala maseaza bland gingiile si inlatura in mod igienic placa bacteriana;Pastrati instructiunile privind spalarea si utilizarea materialului.Mod de utilizare Dentistar degetar antibacterian:Inainte de prima utilizare va rugam sa fierbeti degetarul in apa timp de 5 minute. Fixati complet degetarul pe degetul aratator si agatatoarea pe degetul mijlociu pentru siguranta in utilizare. Degetarul este flexibil si se muleaza pe forma degetului. Umeziti usor degetarul inainte de utilizare. Folositi degetarul pentru a curata si masa usor cavitatea bucala a sugarului.Precautii / Atentionari Dentistar degetar antibacterian:Inainte si dupa fiecare utilizare clatiti sub jet de apa calda. Dupa spalare, stoarceti degetarul si lasati-l la uscat intr-un loc curat si luminos.Culorile se pot estompa prin curatare.Din motive de igiena si siguranta, schimbati degetarul dupa 1-2 luni de utilizare. Degetul pe care il folositi trebuie sa aiba unghia taiata scurt. Acest articol nu este o jucarie! Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat cu degetarul.A nu se spala in masina de spalat rufe sau in masina de spalat vase.A nu se dezinfecta in cuptorul cu microunde, deoarece materialul se poate deteriora din cauza agentilor de curatare sau a incalzirii neuniforme.A nu se curata chimic. A nu se inalbi. A nu se steriliza la rece.

Acest produs Dentistar degetar antibacterian din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Creion pentru sprancene Micro Precise 05 - Black Brown, 0.05g, Essence
Ahava Crema Time to Hydrate Essential, 50ml
Sampon pentru combaterea matretii cu clotrimazol Capilarte, 300ml, Dermedic
Periuta de dinti Junior +6 ani, 1 bucata, Trisa
Rezerve capsule cu ulei de canepa, 90 bucati, Canah
Ochelari de soare barbati Ray-Ban RB3447 001/71
Crema de zi pentru ten uscat Caviar and Pearl, 50ml, Nuance
Melatonina 5mg, 60 tablete, GNC
Jeleuri ecologice ''Fructe de Padure , 100g, Niavis
chevron-right-circle