Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Zinc
  6. /
  7. Elderberry + Vitamin C...

Elderberry + Vitamin C + Zinc, 30 Jeleuri, Justin Pharma

Beneficiile Produsului:Întărirea Sistemului Imunitar: Extractul de soc, Vitamina C și Zinc creează un trio puternic care susține funcționarea optimă a sistemului imunitar și asigură o protecție suplimentară împotriva infecțiilor.Proprietăți Antioxidante: Socul și Vitamina C sunt bogate în antioxidanți, ajutând la neutralizarea radicalilor liberi și la reducerea inflamațiilor din organism.Protecție Antivirală: Extractul de soc este cunoscut pentru capacitatea sa de a lupta împotriva virusurilor, oferind o protecție suplimentară în timpul sezonului rece.Recuperare Rapidă: Zincul este esențial pentru regenerarea celulară și vindecarea rapidă a rănilor, contribuind la o recuperare mai rapidă în caz de boală.Ușor de administrat și cu Gust Plăcut: Jeleurile noastre sunt o alternativă gustoasă și convenabilă la suplimentele tradiționale, făcându-le ușor de integrat în rutina zilnică, atât în cazul copiilor cât și adulților.Vegan și fără Gluten: Produs potrivit pentru persoanele cu intoleranță la gluten și cele care adoptă o dietă de tip VeganMod de Utilizare:Adulți și copii de peste 8 ani: Se recomandă consumul a 2 jeleuri pe zi, de preferat după mesele principale.Ingrediente active (per 2 jeleuri):Extract de Soc 30:1 - 150 mgVitamina C - 100 mg (125% VNR*)Zinc - 10 mg (100% VNR*)*VNR - Valoare Nutrițională de Referință c.f. Regulament UE 1169/2011Recomandări:Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Consultați un medic înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată, alăptați sau aveți orice afecțiune medicală preexistentă.Prezentare: 60 de jeleuri, în flacon PET transparent. Capacul este prevăzut cu dispozitiv de siguranță pentru copii (Child-resistant)

Acest produs Elderberry + Vitamin C + Zinc, 30 Jeleuri, Justin Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pro Humano + Spine Dinamic, 30 capsule, Pharmalinea
Clinsin spray nazal, 30ml, Zdrovit
Dr. Max Banda Kinesio albastra 5cm x 5cm, 1 bucata
Mist parfumat pentru corp Lemonade Spritz, 200ml, Lavish Care
Dr. Max DioMax, 30 comprimate
B6 Complex, 30 capsule, G&G
Unghiera mare, 1 bucata, Parsa
Gel de curatare S.A. pentru fata si corp piele uscata si aspra cu rugozitati, 236ml, CeraVe
CHICCO Scutece nr 2 Dry Fit Mini, 3-6kg x 25 bucăți
chevron-right-circle