Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Calciu+Vitamina D3, 30 jeleuri, Justin Pharma

Beneficii:Oase și Dinți Puternici: Calciul este vital pentru sănătatea oaselor și dinților, ajutând la prevenirea osteoporozei și menținerea unei structuri osoase solide.Absorbție Optimă a Calciului: Vitamina D3 îmbunătățește absorbția calciului în organism, asigurând o utilizare eficientă a acestui mineral esențial.Suport Imunitar: Vitamina D3 joacă un rol important în susținerea sistemului imunitar, ajutând la protecția împotriva infecțiilor și bolilor.Creștere și Dezvoltare Sănătoasă: Acest supliment este ideal pentru copii, susținând o dezvoltare sănătoasă a oaselor și dinților în perioadele de creștere intensă.Ușor de administrat și Gust Delicios: Jeleurile sunt ușor de consumat și au un gust plăcut, fiind o alternativă excelentă la tabletele sau capsulele tradiționale de calciu sau vitamina D3, în special pentru copii.Ingrediente active (per 2 jeleuri):Calciu - 500 mg (63% VNR*)Vitamina D3 - 25 mcg (500% VNR*)*VNR - Valoare Nutrițională de Referință c.f. Regulament UE 1169/2011Mod de administrare:Adulți: Se recomandă consumul a 2 jeleuri pe zi Copiii de peste 3 ani: Se recomandă consumul unui jeleu pe ziRecomandări:Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.A nu se administra copiilor sub 3 ani.A nu se lăsa flaconul la îndemâna copiilor.Consultați un medic înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată, alăptați sau aveți orice afecțiune medicală preexistentă.Prezentare: 30 de jeleuri, în flacon PET transparent. Capacul este prevăzut cu dispozitiv de siguranță pentru copii (Child-resistant)

Acest produs Calciu+Vitamina D3, 30 jeleuri, Justin Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crom Complex, 60 capsule, Herbagetica
Glezniere elastice M, 2 bucati, Sana Est
Bile organice cu caise boabe de cacao si nuci invelite in cocos, 126g, Sunny Fruit
SESDERMA BABYSES SAMPON PH FARA LACRIMI 250ML
LACALUT DUO CLEAN PERIUTA DE DINTI
Secom Astragalus Root, tonic pentru sistem imunitar, 100 capsule
Extract pur de lamai, 50 ml, Cloud Nine
Dopuri de urechi pentru muzica Alpine
Biotrade Keratolin Crema Maini 50 ml
chevron-right-circle