Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea mainilor
  6. /
  7. Complex AntiFungic pentru unghii,...

Complex AntiFungic pentru unghii, 20 ml, Justin Pharma

Mod de Utilizare:Se agită flaconul apoi se aplică soluția direct pe suprafața unghiei de 2 ori pe zi.Pentru întreținere se amestecă 5-10 picături într-un ulei bază (carrier oil) și se masează circular.Se pot adăuga 5-10 picături în apă călduță pentru baia picioarelor.Ingrediente:Uleiuri esențiale: Tea-tree, manuka, oregano, eucalipt, mentă, rozmarin, cajeput, camfor;Uleiuri vegetale: jojoba, sâmburi de struguri, cătină; Vitamina E.Notificare CPNP: 3759020/2021Precauții:Produsul poate fi utilizat doar pentru uz extern.Nu se recomandă utilizarea de către copii, femeile însărcinate sau cele care alăptează.A se păstra in ambalajul original, la o temperatura sub 25°C, ferit de lumina soarelui.

Acest produs Complex AntiFungic pentru unghii, 20 ml, Justin Pharma din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Orteza elastica pentru glezna 7021, 21-26cm, M, Bej, Medtextile
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50048 020
Pachet Colon Help x 480 gr + Carte cadou
Bila de baie efervescenta cu unt de cacao Blue Lagoon, 150g, Beauty Jar
Mix pentru clatite si vafe bio Original, 400g, Iswari
Apa micelara cu acid hialuronic 4D si extract de lotus, 400ml, Cosmetic Plant
Pasta de dinti SPRY Peppermint (fara fluor), 113 g
VITAMINA C + PROPOLIS X 30 COMPRIMATE HELCOR
Crema de fata Bio pentru copii, 75ml, Topfer
chevron-right-circle