Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apple Cider Vinegar, 30 jeleuri, Justin Pharma

Beneficii:Sprijin Digestiv: Oțetul din cidru de mere ajută la echilibrarea nivelului de pH din stomac, favorizând digestia sănătoasă și reducând disconfortul gastrointestinal.Detoxifiere Naturală: Ajută la eliminarea toxinelor din organism, susținând funcția hepatică și curățarea sângelui.Energie și Vitalitate: Vitamina B12 este esențială pentru producerea energiei, ajutându-te să te simți revitalizat și plin de viață.Suport pentru Sistemul Imunitar: Acidul folic și vitamina B12 contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, protejându-te împotriva bolilor și infecțiilor.Gust Plăcut: Spre deosebire de oțetul lichid, jeleurile sunt ușor de consumat și practice, iar tu nu simți gustul puternic și neplăcut al oțetului tradițional.Vegan și fără gluten: Produs potrivit pentru persoanele cu intoleranță la gluten și pentru persoanelecare adoptă o dietă de tip VeganFără coloranți sau arome artificialeMod de Utilizare:Adulți: 2 jeleuri pe zi sau conform indicațiilor medicului.Ingrediente active (per 2 jeleuri):Oțet de mere – 1000 mgVitamina B9 (Acid Folic) – 240 mcg (120% VNR*)Vitamina B12 – 2,5 mcg (100% VNR*)*VNR - Valoare Nutrițională de Referință c.f. Regulament UE 1169/2011Recomandări:Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Consultați un medic înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată, alăptați sau aveți orice afecțiune medicală preexistentă.Prezentare: 30 de jeleuri, în flacon PET transparent. Capacul este prevăzut cu dispozitiv de siguranță pentru copii (Child-resistant)

Acest produs Apple Cider Vinegar, 30 jeleuri, Justin Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Secom Childlife Cough Syrup 118.50 ml
Crema anti acnee, 50 ml, Aliphia
Babymoov Set 5 lingurite de silicon
Scortisoara de Ceylon pulbere ecologica pura, 100g, Republica Bio
Spray pentru rani si leziuni cutanate, Raniseptol, 125 ml, Zdrovit
Dr. Max Ceai ghimbir cu lamaie, 20 plicuri
TIS Q4U Crema hidratanta cu vitamine si musetel, 50 ml
Sirop natural cu coacaze negre si stevie, 250ml, Steaua Divina
Apa de colonie cu extract de lavanda, 300ml, L'Occitane
chevron-right-circle