Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pycnogenol 5% ser facial, 20 ml, Justin Pharma

Beneficii:Ajută la păstrarea hidratării, la stimularea producției de colagen și la refacerea elasticității pieliiLuptă împotriva radicalilor liberi, a factorilor de stress la nivelul dermuluiAjuta la mentinerea vitalitatii tenului și un efect anti-aging pronunțat. Ingrediente:Pycnogenol® (extract de pin maritim standardizat), Vitamina A (Retinol), Vitamina E (Tocopherol).Mod de Utilizare: Se aplică dimineața, pe tenul curat, prin mișcări circulare ușoare, până la asimilarea completă de către ten.A se agita bine înainte de utilizare. Produsul poate fi diluat în uleiuri vegetale. Alte recomandări privind aplicarea: – aplicat dimineața după curățarea tenului și înainte de SPF – poate fi utilizat singur sau înainte sau împreună cu crema hidratantă, dimineața sau seara Avertizari: Atenție! A nu se aplica pe răni deschise, tăieturi sau pe zone unde pielea prezintă iritații. Testați produsul înainte de prima utilizare, pe o mică suprafată a pielii, pentru a evita eventuale reacții alergice la unul din ingrediente.   Prezentare: flacon din sticlă brună 20 ml, cu pipetă, în cutie de carton

Acest produs Pycnogenol 5% ser facial, 20 ml, Justin Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei esential pur Lemongrass (cymbopogon flexuosus), 10ml, Sabio
Deodorant roll-on anti-perspirant cu parfum de ceai verde Fresh & Dry, 50ml, Fa
Solutie micelara de curatare si demachiere Purete Thermale pentru ten sensibil, 200ml, Vichy
Secom SAM-e Full Potency, 60 capsule
Apivita Balsam pentru par vopsit Color Seal, 150ml
Aminoacizi cu cafeina Amin.O.Energy, Fruit Fusion, 270g, Optimum Nutrition
GNC Baby Microbiotic picaturi, 30 ml
SKEYNDOR Crema intensiv hidratanta pentru piele uscata si foarte uscata, 50ml
Sapun natural cu morcovi pentru bebelusi, 65g, Sabio
chevron-right-circle