Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. BIO SI Wellness
  4. /
  5. Uleiuri esentiale si aromaterapie
  6. /
  7. Roll-on aromaterapie CalmTime Serotonin,...

Roll-on aromaterapie CalmTime Serotonin, 10 ml, Justin Pharma

Beneficii:Stare de bine: Ajută în susținerea unei stări de spirit pozitive și reduce simptomele de depresie și anxietate.Relaxare și Calm: Oferă un efect relaxant, reducând stresul și tensiunea acumulată.Îmbunătățirea Calității Somnului: Promovează un somn odihnitor și ajută la reducerea insomniei.Revigorare Mentală: Îmbunătățește concentrarea și claritatea mentală, oferind un sentiment de revigorare și energie.Aplicare Practică: Format roll-on ușor de utilizat, perfect pentru aplicare rapidă și eficientă oriunde și oricând.Ingrediente:Simmondsia chinensis seed oil, Vitis vinifera seed oil, Griffonia simplicifolia extract (98% 5-HTP), Lavandula angustifolia oil (ulei es. Lavandă), Ocimum basilicum oil (ulei es. Busuioc), Matricaria chamomilla oil (ulei es. Mușețel), Citrus aurantium var. dulcis oil (ulei es. Portocală), Vetiveria zizanoides oil (ulei es. Vetiver), Withania somnifera oil (ulei es. Ashwagandha), Tocopherol (Vitamina E).Mod de utilizare: Se agită bine apoi se aplică direct pe piele, de preferat în zona încheieturilor mâinilor.Precauții:Produsul poate fi utilizat doar pentru uz extern. A nu se lăsa în preajma sau la îndemâna copiilor. A nu se folosi de către copii, femeile însărcinate sau cele care alăptează. A se păstra in ambalajul original, la o temperatura sub 25°C, ferit de lumina soarelui.Prezentare: flacon din sticlă brună de 10 ml cu aplicator tip roll-on, în cutie de carton.

Acest produs Roll-on aromaterapie CalmTime Serotonin, 10 ml, Justin Pharma din categoria BIO SI Wellness se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ELGYDIUM PERIUTA DE DINTI CLINIX ANTIPLACA S
Hyalone 60 mg/4ml, 1 seringa
Masca de par nuantatoare TonePlex Candy Pink, 200ml, Londa Professional
Brant din silicon cu invelis textil Marimea L, 1 bucata, Orthomed
Inel gingival in forma de manuta, 08/8203H, Primii Pasi
Crema nutritiva cu ulei de catina, 65g, Plant Activ
Ser Hidratant, Aquafil Hydra, 30ml, Ivatherm
SVR SEBIACLEAR APA MICELARA 400ML
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1414 05A
chevron-right-circle