Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de dus Coconut Breeze, 750ml, Elmiplant

Simte o explozie de senzatii cu gelul de dus crema Elmiplant Coconut Breeze! Combinatia unica de ingrediente naturale, textura cremoasa si pH-ul echilibrat iti rasfata simturile in timp ce iti lasa pielea neteda si fina ca matasea. Gelul de dus crema elmiplant Coconut Breeze este imbogatit cu lapte de cocos si unt de shea 100% organic pentru o curatare delicata a pielii, mentinerea hidratarii si un parfum indelungat. Bucura-te de experienta completa de curatare cu gelul de dus crema elmiplant Coconut Breeze, pentru o piele hidratata si uimitor de parfumata!

Acest produs Gel de dus Coconut Breeze, 750ml, Elmiplant din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.79 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Collagen Jointcare curcuma, 140g, Nutrisslim
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi ASY0250 C2
Colagen Lichid hidrolizat Marin Deluxe 12.500mg, 500ml, Swedish Collagen
Apa de Toaleta Terre de Lumiere L'Eau Classique, 50ml, L'Occitane
Fluid matifiant Sebium Mat Control, 30ml, Bioderma
SESDERMA SEBOVALIS SHAMPON TRATAMENT 200ML
Balsam pentru buze lip care Cocoa Butter, 10ml, Essence
Paste din grau dur Parole, 250g, Dalla Costa
Exfoliant vegetal pentru corp, 150ml, Yves Rocher
chevron-right-circle