Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de dus cu uleiuri Exotic Spa Gel, 400ml, Elmiplant

Transformati experienta dusului intr-o explozie de revitalizare si ingirijire cu gelul de dus cu uleiuri elmiplant Exotic spa! Formula sa, cu o combinatie unica de uleiuri pretioase, textura moale, matasoasa si aroma deosebita, va incanta simturile in timp ce va lasa pielea revitalizata. Gelul de dus cu uleiuri Elmiplant Exotic spa este imbogatit cu uleiuri exotice de Cocos, Marula si Buriti recunoscute pentru proprietatile lor de ingrijire.

Acest produs Gel de dus cu uleiuri Exotic Spa Gel, 400ml, Elmiplant din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

AVENE PEDIATRIL CREMA PREVENIRE ERITEM FESIER 50ML
Jeleuri cu fructe fara gluten Bio, 100g, BioBon
Bio Balance Crema solara uniformizanta, Aqua Fusion, SPF 50+, 40ml
Perie de par Happy Hair Fantasy, 1 bucata, Wet Brush
Suzeta dentitie cu bilute +3 luni, 1 bucata, Primii Pasi
Emetix Hangover 8 plicuri
Alanerv - Supliment impotriva stresului oxidativ, 920mg, 20 capsule
Castera Apa Termala Laboratoire Odost 300 ml
Ulei de dus Mango Kiwi, 500ml, Sabon
chevron-right-circle