Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lotiune de corp cu Aloe Bio si seminte de canepa Skin Nutries Calming Ritual, 400ml, Elmiplant

Lotiunea de corp Calming Ritual este imbogatita cu Aloe Vera organica, cu continut ridicat de vitamine, minerale si ingrediente anti-iritante si ulei organic din seminte de canepa, bogat in acizi grasi omega cu proprietati de hidratare uimitoare. Rasfatati-va cu o formula lejera de crema- gel care va mangaie usor pielea, in timp ce parfumul sau cald de plante ajuta la calmarea simturilor. Formula vegana cu 90% ingrediente de origine naturala & Prebiotice ce ajuta flora sa isi pastreze echilibrul.

Acest produs Lotiune de corp cu Aloe Bio si seminte de canepa Skin Nutries Calming Ritual, 400ml, Elmiplant din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.89 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser ultra-reparator si ultra-hidratant Cicaplast B5, 30 ml, La Roche-Posay
Treatment Mist de fata cu probiotice Molecular Saviour Probiotics, 50ml, Allies of Skin
Biscuiti bio cu ovaz si mere, 125g, Bohlsener Muhle
Sirop de calciu cu magneziu, 474 ml, Secom
Piure din carne de vitel fara gluten, 2 x 80g, Plasmon
Crema de ochi Mobitherapy Age-Defy, 20g, Rootree
Manseta elastica pentru incheietura mainii - L
Sampon si gel de dus cu capsuni Minnie, 500ml, Naturaverde
HYALO 4 REGEN PANSAMENT 5X5CM X 5BUC
chevron-right-circle