Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Serum pentru ten
  6. /
  7. Ser hidratant pentru fata/gat...

Ser hidratant pentru fata/gat Natural Care, 30ml, ZIAJA

Beneficii ZIAJA Natural Care-Ser hidratant pentru fata/gat:Netezeste, hidrateaza si tonifica;Reda prospetimea naturala a pielii; Imbunatateste vizibil starea pielii.Ingrediente:Aqua (Water), Canola Oil, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Rice Protein, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Carbomer, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene, Sodium Hydroxide.Mod de utilizare:Aplicati serul pe varful degetelor si tamponati usor pe pielea curatata. Evitati zona ochilor.Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.

Acest produs Ser hidratant pentru fata/gat Natural Care, 30ml, ZIAJA din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Aspecton Junior sirop, 100 ml, Krewel
Gel de curatare cu acid glicolic, 150 ml, Ivatherm
46540 Gerovital Sun Crema autobronzant, 150ml
Crema plaja pentru copii OZON, SPF50, 150 ml, Cosmetic Plant
BB Cream cu SPF50 Recovery, 30ml, Soroci
Miere de Manuka MANUKA LAB MGO 100+, 500g
Crema pentru atenuarea ridurilor SPF15, Luxury, 50 ml, Gerovital
Lotiune hidratanta fata si corp, piele uscata si foarte uscata, 473 ml, CeraVe
Gel de dus Mint Tea, 1000ml, Korres
chevron-right-circle