Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Paranix sampon, 100ml

Paranix sampon, 100 ml, tratament eficient pentru paduchii de capPaduchii de cap sunt paraziti care se inmultesc rapid in parul bogat, daca nu actionezi prompt pentru indepartarea lor. Un pericol exponential il reprezinta ouale acestora, care pot da nastere altor paraziti si contamina parul mai multor persoane din jur. Paranix sampon, 100 ml este un tratament eficient pentru pediculoza care actioneaza asupra paduchilor si oualor acestora. Paranix nu contine insecticid, astfel incat parazitii nu vor dezvolta rezistenta la acest tratament.Cum se aplica Paranix sampon paduchiParanix sampon, 100 ml se aplica pe parul uscat, uniform, astfel incat sa acopere in intregime parul si scalpul. Maseaza bine si asigura-te ca samponul a ajuns pana la piele. Paranix sampon are nevoie de zece minute pentru a actiona, dupa care poti clati cu apa din belsug. Inainte de uscarea parului, foloseste pieptenele din pachet pentru a indeparta parazitii si ouale acestora. O aplicare de Paranix sampon, 100 ml este suficienta, insa poti repeta tratamentul la 7 zile, pentru a fi complet sigur ca ai scapat de disconfort.Este eficient si practic, pentru ca spala parul, indepartand in acelasi timp paduchii. In plus, paduchii nu capata rezistenta la acest produs, pentru ca nu contine insecticid, lucru care il face sa ramana la fel de eficient pe tot parcursul utilizarii. Contine ulei mineral, parfum si agenti de spumare.Mod de utilizare Samponul Paranix:Se aplica uniform, pe parul uscat, astfel incat sa acopere in intregime scalpul si parul. Se maseaza bine, insistand in zona cefei si in spatele urechilor. Se lasa sa actioneze 10 minute, apoi se spala si se clateste bine parul cu apa. Inainte de uscarea parului, se foloseste pieptenele special anti-paduchi Paranix. Tratamentul impotriva paduchilor de cap se repeta dupa o saptamana (7 zile), pentru a indeparta eventualele oua care ar fi putut ecloza intre timp. Sunt suficiente 2 administrari ale produsului pentru a scapa de paduchi.Pentru a evita recontaminarea, este necesar sa fie verificati toti membrii familiei si sa urmeze tratament in acelasi timp toti aceia la care se observa prezenta paduchilor, in paralel cu schimbarea si spalarea asternuturilor, hainelor si prosoapelor si dezinfectarea obiectelor care au intrat in contact cu parul persoanelor contaminate. 

Acest produs Paranix sampon, 100ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de curatare Lavante, 500 ml, Uriage
Orteza pentru incheietura mainii (cu atela de metal) 8551, 20-27cm, L/XL, Bej, Medtextile
Apa micelara demachianta 2 in 1, 400ml, Yves Rocher
Crema cu efect de intinerire Pearl Deluxe, 50 ml, Ayurmed
Suzeta fosforescenta din latex cu tetina rotunda 6 luni + Baby Blue Colour Glow, 1 bucata, Bibs
MAVALA 091028 LAC AUSTIN
MORSA 20401 ORTEZA GENUNCHI CU SUPORT ROTULA MARIME S 34-36CM
Balsam hidratant pentru parul uscat sau tratat prin colorare Hydro H Care System 4 Therapeutical Hair Spa, 150ml, Sim Sensitive
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2061/F KJ1
chevron-right-circle