Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Isis -Vitiskin gel, 50ml

Beneficii Isis -Vitiskin gel:Hidrogel pentru pielea cu deficienta pigmentara.Asocierea de ingrediente din formula favorizeaza repigmentarea pielii.Textura gel patrunde usor in piele si optimizeaza absorbtia ingredientelor active. Reduce radicalii liberi si reface echilibrul antioxidant.Reechilibreaza deficientele, catalizeaza SOD si sporeste activitatea tirozinazei.Favorizeaza reglarea sintezei de melanina.Ingrediente Isis -Vitiskin gel:SOD (superoxid dismutaza) obtinut prin biotehnologie, CUPRU, ZINC, VITAMINA B12, CALCIUM PANTHOTENATE (vit B5).  % PARABENI • HIPOALERGIC• NON COMEDOGENIC TESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGICMod de utilizare Isis -Vitiskin gel:Aplicati VITISKIN® de doua ori pe zi (dimineata si seara) pe zonele afectate (fata si corp). Poate fi utilizat dupa ingrijirea zilnica. Pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. VITISKIN® este recomandat in asociere cu terapia UV

Acest produs Isis -Vitiskin gel, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

108.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set Gentle Pasta de dinti Gentle 50 ml + Periuta Extra, Swissdent
HartMann Cosmos Wound Spray pentru rani acute, 50 ml
Tratament White Shock Power, 50ml, BlanX
Crema pentru calcaie crapate cu 25% uree Revitalium, 75ml, Eveline Cosmetics
JAMIESON OMEGA 3 600MG X 80 CAPSULE MOI
Apa micelara pentru ten gras cu tendinta acneica Cleanance, 400 ml, Avene
Tinctura de Branca ursului, 200ml, Dacia Plant
LIVSANE DROPSURI EUCALIPT FARA ZAHAR 75G
Termometru digital albastru cu cap flexibil PM 06NB, 1 bucata, Perfect Medical
chevron-right-circle