Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Carja ortopedica cu sprijin pe antebrat neagra, 1 bucata

Caracteristici carja ortopedica neagra cu sprijin pe antebratCarja ortopedica este un dispozitiv ergonomic care contribuie la deplasarea in siguranta a persoanei care cantareste pana in 130 kg. Este reglabila pe inaltime, astfel incat se ajusteaza pe statura utilizatorului, conferind un mers confortabil.• Dimensiuni: 77 - 98 cm• Greutate dispozitiv: 0,51 kg.Pentru ce se recomanda carja ortopedica cu sprijin pe antebrat neagraAcest produs este un dispozitiv ortopedic utilizat ca punct de sprijin suplimentar de catre pacientii care sufera de o afectiune a unuia dintre membrele inferioare, pentru a reduce greutatea pe acesta in timpul mersului. Daca pacientul are interdictie de a se sprijini pe piciorul afectat, folosirea unei perechi de carje de antebrat este obligatorie.Pretul este per bucata.

Acest produs Carja ortopedica cu sprijin pe antebrat neagra, 1 bucata din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ahava Crema maini Leave-on Deadsea Mud Dermud, 100ml
DACIA PLANT Dulceata Mure fara zahar, 360g
HUMANA HN, 300 gr
Ulei pentru masaj bebe, 100ml, Mustela
Pasta de dinti Antiplaca, 100 ml, Elgydium
Scutece Pants Boy Nr. 3, 6-11 kg, 44 bucati, Huggies
Autobronzant spray mist Bronze Water, 300ml, Frezyderm
Crema de maini hranitoare Irrésistible Cacao, 150ml, Evoluderm
Masca tratament pentru par 4 in 1 cu argan si unt de shea, 300ml, Nature Box
chevron-right-circle