Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ReductPlus, 30 caps.

Beneficii:             Palmierul pitic (Serenoa repens) este o sursă naturală de fitosteroli cu efecte benefice asupra funcţiilor prostatei. Poate reduce inflamaţia, durerea şi volumul rezidual.              Extractul din seminţe de dovleac este binecunoscut pentru îmbunătăţirea fluxului urinar.            Vitamina E reprezintă un complex de antioxidanţi care anihilează radicalii liberi la nivelul prostatei. Tonifică prostata.            Zincul joacă un rol important în funcţia de reproducere a bărbaţilor. Participă la secreţia hormonului sexual masculin, la sinteza testosteronului, fiind benefic şi în prevenirea hipertrofiei de prostată.             Zincul împreună cu magneziul şi vitamina E au un puternic efect antioxidant şi de îndepartare a radicalilor liberi, având un important rol în prevenirea cancerului de prostată.MOD DE ADMINISTRARE :         1 capsulă /zi, înainte de masă

Acest produs ReductPlus, 30 caps. din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Ana Hickmann AH9391 A01
Jucarie din plus inel cu margele Gaina Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
Scutece chilotel pentru noapte, baieti, Ninjamas, 8-12 ani, 27-43 kg, 9 bucati, Pampers
Unguent Galbenele, 50 ml, Faunus Plant
Activator cu aplicator Shinefinity Activator Bottle Usage, 60ml, Wella Professionals
Skip-Hop Sticla cu pai Vulpe, 355 ml
Triumf Veselă Citrice 500 Ml
Visine bio uscate fara samburi, 100g, Dennree
BIODERMA SEBIUM MAT CONTROL FLUID 30ML
chevron-right-circle