Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sarcina si alaptare
  6. /
  7. Balsam pentru ingrijire mameloane,...

Balsam pentru ingrijire mameloane, 30 ml, Sanosan

Sanosan mama balsam ingrijire mameloane, 30 ml, pentru alaptare fara grijiAlaptarea bebelusilor poate fi o misiune dificila din cauza pielii sensibile din zona mameloanelor. Femeile care se confrunta cu iritatii cand isi hranesc copiii au nevoie de o formula delicata de ingrijire in timpul alaptarii. Sanosan mama balsam ingrijire mameloane, 30 ml este solutia ideala pentru calmarea iritatiilor din timpul procesului de alaptate. Formula pe baza de lanolina pura asigura protectia mameloanelor solicitate intens in primele zile de alaptare. Balsamul Sanosan nu contine coloranti, conservanti si parfum.Cum folosesti Sanosan balsam ingrijire mameloaneSanosan mama balsam ingrijire mameloane, 30 ml este un produs testat clinic si 100% sigur pentru copilul tau. De aceea, nu este necesara indepartarea balsamului pana la urmatoarea alaptare. Modul de folosire a produsului Sanosan mama balsam ingrijire mameloane, 30 ml este extrem de simplu. Mai intai, spala-te pe maini. Foloseste o cantitate mica de balsam, de marimea unui bob de mazare. Incalzeste balsamul intre degete pentru a-i creste fluiditatea si aplica pe mameloane intre alaptari.Beneficii Sanosan Balsam pentru mameloane iritate:contine Lanolina pura si nu alte substante inlocuitoare;nu contine arome, coloranti, conservantisi nici substante pe baza de uleiuri minerale;testat dermatologic.;fabricat in Germania.Ingrediente:Lanolina 100% pura, naturala.Mod de utilizare: Intre orele de alaptare masati un strat subtire de balsam intre mamelon si areola. Nu este necesara indepartarea balsamului pana la urma-toarea alaptare.

Acest produs Balsam pentru ingrijire mameloane, 30 ml, Sanosan din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.68 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei esential integral de scortisoara Cinnamomum Cassia, 10ml, Cosmopharm
Artro + Curcumin 95, 30 capsule, Herbagetica
Apa de gura Fresh, 250ml, AslaMed
Gel exfoliant ten Vitamin C Facial Mild Peeling, 180ml, Orjena
Humer Spray Auricular, 75ml
Ca+mg+Zn+ C Forte, 20 plicuri
Sinutox x 20tb film
Caserola compartimentata pentru +3 ani Verde Smarald, 1 bucata, Bbox
Ulei de jojoba, 50ml, Niavis
chevron-right-circle