Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GNC Men's Formula Pentru Prostata, 60 capsule

Beneficii:Contine 320 mg de Saw Palmetto (Palmier Pitic) care ajuta la mentinerea functiei normale a prostatei si a fluxului urinar normal;Contine beta-sitosterol si licopen benefice pentru sanatatea prostate;Formula imbunatatita cu zinc si cupru pentru buna functionare a sistemului de reproducere;Nu contine: zahar, conservanti, coloranti si arome artificiale, sodiu, grau, gluten, lactate, fermenti.* Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.DetaliiGNC Mega Men's Prostate Formula   e  91.28 gMod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 capsule gelatinoase zilnic.Portie de servire: 2 capsule gelatinoasePortii per flacon: 30Compozitie / portieCantitate%VNRCalorii10 Calorii din grasimi10 Total grasimi1 g2%†Zinc (Sulfat de Zinc Monohidrat)15 mg100%Cupru (Gluconat de Cupru)2 mg100%Extract din fructe de Palmier Pitic (Serenoa repens) (85% Acizi Grasi = 272 mg)320 mg*Beta-Sitosterol160 mg*Licopen10 mg*† Valoarea nutritionala de referinta se bazeaza pe o dieta de 2000 de calorii.*Valoarea nutritionala de referinta nu este stabilita.Alte ingrediente: ulei de boabe soia, gelatina, glicerina, ceara de albine, lecitina din soia, colorant caramel, dioxid de titan, ulei de porumb, vitamina E.Nu contine: zahar, arome artificiale, conservanti, sodiu, grau, gluten, lactate, fermenti.Atentionari: A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala.  Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Conditii de pastrare: in flaconul original, la loc uscat, la temperatura camerei.Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe ambalaj.Producator: General Nutrition Corp. Pittsburgh, PA 15222, USA

Acest produs GNC Men's Formula Pentru Prostata, 60 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

259.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de corp cu levantica Bedtime Johnson's Baby, 300ml, Johnson&Johnson
Masca servetel Hydra-Lift, 15 ml, CollagenaT
Ceai de menta, 20 plicuri, Celmar
Masca servetel cu lamaie 7Days Mask, 20g, Ariul
Masca pentru hidratare fara sulfati Semi di Lino Moisture Nutritive Mask, 500 ml, Alfaparf
Masca hidratanta de noapte Hydro Plump Vital Hydra Solution, 75ml, Dr. Jart+
Scutece tip chilot pentru adulti Pants, Plus Large, 14 bucati, Tena
Pasta de dinti pentru albire Crystal, 50 ml, Swissdent
Lipozomal Magneziu, 60 capsule, Hypernatura
chevron-right-circle