Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ISIS Teen Derm Aqua, 250 ml

Beneficii ISIS Teen Derm Aqua:Imbogatit cu ingrediente active sebo-reglatoare si astringente, curata delicat in timp ce indeparteaza machiajul eliminand impuritatile si sebumul in excesPentru tenul sensibil cu imperfectiuniTenul este curat, revigorat si calmat0% parabeni0% FENFENOXYETANOL FARA SAPUN PH FIZIOLOGICNON COMEDOGENICHIPOALERGICTESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGICMod de utilizare ISIS Teen Derm Aqua:Cu ajutorul unui disc demachiant, aplicati pe fata si gat, dimineata si searaIngrediente ISIS Teen Derm Aqua:EXTRACT DE BOSWELIA, CUIVIDRONE, ZINCIDONE, GLUCOZA, XILITOL NATURAL, 5 α AVOCUTA  

Acest produs ISIS Teen Derm Aqua, 250 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Laxasalm, 60 tablete, Ayurmed
LABO CRESCINA HFSC SAMPON 200 WOMAN 200ML
Crema HyperFlex® Cold therapy, 50g, PharmaGenix®
Toner pentru ten Madagascar Centella Poremizing Clear, 210ml, Skin1004
Lapte de fata hranitor cu zmeura, 40ml, Fluff
Spuma demachianta pentru ten matur si uscat cu extract de Neroli si Rosewood, 100ml, Sabio
Crema naturala de maini Linden, 50ml, Yope
Rolator ortopedic pliabil cu 4 roti
Deodorant natural pentru copii Magic Garden, 30ml, Biobaza
chevron-right-circle