Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Cereale
  6. /
  7. Hipp Cereale de ovaz...

Hipp Cereale de ovaz integral fara gluten, +4 luni, 200g

Beneficii Hipp Cereale de ovaz integral fara gluten, +4 luni:Cereale usor de digerat (fara gluten);Cu vitamina B1 - sprijina sistemului nervos (conform legii);Fara adaos de zaharuri - ingredientele contin zaharuri in mod natural;Fara lapte in compozitie;Fara arome, adaos de coloranti* si conservanti**conform legii.Ingrediente Hipp Cereale de ovaz integral fara gluten, +4 luni:100% faina de ovaz integral**, vitamina B1 (mononitrat de tiamina).**din productie ecologicaMod de preparare si administrare Hipp Cereale de ovaz integral fara gluten, +4 luni:Va rugam respectati instructiunile de preparare si de utilizare intocmai! Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoastra.Precautii / Atentionari Hipp Cereale de ovaz integral fara gluten, +4 luni:Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni.Cereale fara lapte in compozitie, in forma instant. Potrivite ca masa pentru copiii care au inceput diversificarea, in completarea alaptarii sau hranirii cu biberonul.Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.        Pentru a asigura sanatatea copilului dumneavoastra va rugam preparati produsul conform instructiunilor si cantitatilor indicate. Intotdeauna utilizati o lingurita cand hraniti copilul si preparati o masa proaspata de fiecare data. Sigilati bine pachetul dupa fiecare deschidere si depozitati cutia la temperatura camerei, intr-un loc uscat. Va rugam sa nu incalziti masa la microunde – risc de arsuri! Asigurati igiena dentara a copilului dumneavoastra incepand cu aparitia primului dinte. Va rugam asigurati o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.

Acest produs Hipp Cereale de ovaz integral fara gluten, +4 luni, 200g din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gomaj enzimatic Effect Peeling, 75ml, Dr.Grandel
Quick Drop, 11ml, Cupio
Ochelari unisex pentru persoanele cu daltonism si discromatopsie Polarizen 20178 C1
Casetă Cadou Gerovital H3 Hyaluron C: Cremă De Zi + Cremă De Noapte
Cremă Cc Matifiantă
Durex Lubrifiant Naturals H2O, 100 ml
Vichy Mineral 89 Crema intens hidratanta 72 h pentru toate tipurile de ten 50 ml
Diardep 14 plicuri Dr. Phyto
Pachet Promotional Deodorant roll-on antiperspirant 48h, 1 + 50% reducere la al doilea produs, 2x50ml, Vichy
chevron-right-circle