Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. DR. PHYTO Dermadep sampon...

DR. PHYTO Dermadep sampon & gel dus, 250 ml

Beneficii DR. PHYTO Dermadep sampon & gel dus:Îngrijește pieleaContribuie la menținerea mecanismului natural de protecție al pieliiCalmează, hidratează și ameliorează simptomele pielii uscate sau hipersensibileHrănește pielea și o protejează împotriva inflamațiilorDR. PHYTO Dermadep sampon & gel dus este indicat în:Recomandat pentru nou-născuți, copii și adulți, pentru îngrijirea cutanată la persoane cu:Piele atopicăPiele sensibilăPiele uscatăPiele afectată de alergiiMod de administrare DR. PHYTO Dermadep sampon & gel dus:La duș: se aplică produsul pe pielea umezită. Se masează delicat până la apariția spumei, se clătește din abundență cu apă, apoi se usucă delicat, fără frecare.În cadă: turnați din produs în timp ce umpleți cada. Clătiți abundent cu apă și uscați delicat, fără frecare.Compoziție:Ulei de luminița nopții (Oenothera Biennis L.), Ovăz (Avena Sativa - Cotiledoane L.), Lemn–dulce (Glycyrrhiza Glabra L.), Aloe Vera (Aloe Mill)

Acest produs DR. PHYTO Dermadep sampon & gel dus, 250 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gum Periuta de dinti Gum Technique Pro, Soft Compact
Omega 3+6 Junior, 125ml, Marnys
Fulgi de ovaz eco mici, 500g, Primeal
Alevia Crema antivergeturi, 150 ml
Ceai Bio Mirodenii pentru vin fiert, 18 plicuri, Sonnentor
Lapte de corp cu liliac, 200ml, Korres
Piure din carne de pui si vitel fara gluten, 2 x 80g, Plasmon
Baza de machiaj Lait-Creme Sensitive, 100ml, Embryolisse
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU635 0700
chevron-right-circle