Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de corp
  6. /
  7. Transderm solutie coloidala pentru...

Transderm solutie coloidala pentru indepartarea negilor si bataturilor x 10 g

Beneficii Transderm:Contine acid salicilic cu 15% gel alcoolic care actioneaza chimic avand efect cheratolitic (de dizolvare a cheratinei) rapidSubtiaza stratul cornos al pielii in cazul negilor si al bataturilorContine si acidului lactic care actioneaza sinergic cu acidul salicilic, imbunatatind si accelerand efectul cheratolitic.Mod de utilizare Transderm:Cu ajutorul spatulei, aplicati asupra negului un strat subtire și uniform de solutie coloidala de doua ori pe zi, avand grija sa evitati zonele cu piele sanatoasa. TRANSDERM se usuca rapid, lasand pe zona tratata o pelicula subtire, alba, formata din depozitele de acid salicilic. Poate fi indepartata ulterior cu apa sau cu ser fiziologic.

Acest produs Transderm solutie coloidala pentru indepartarea negilor si bataturilor x 10 g din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema antirid cu efect de reumplere Hyalu B5, 40ml, La Roche-Posay
Hartmann Veroval Tensiometru manseta universala brat
Fulgi de ovaz fini fara gluten cu miez din boabe de cacao, zahar de cocos si scortisoara Bio, 200 g, Niavis
Pasta tartinabila de alune cu ciocolata ecologica, 200g, Niavis
Cremeria Must Have-Ser cu Squalan si Vit.A&E 30ml
Ser 5% niacinamide, peptide si D-panthenol, 30ml, Puca
Pamatuf pentru tuns Flat Gold, 1 bucata, Cupio
Lotiune Bio stimulanta tratament pentru par, 6 x 5ml, Gamarde
La Cabine Vitamina C, 10 fiole*2ml
chevron-right-circle