Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Eritem fesier
  6. /
  7. Crema zona scutecului change...

Crema zona scutecului change intensiv ABCDerm, 75g, Bioderma

Beneficii Bioderma ABCDerm change intensiv Crema protectoare:contine doar ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic;produse cu 100% inalta siguranta si inalta toleranta, adaptate pentru pielea delicata a copiilor;fara parabeni;fara parfum.Ingrediente Bioderma ABCDerm change intensiv Crema protectoare:Aqua/Water/Eau, Glycerin, Zinc Oxide, Kaolin, Butylene Glycol, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid. [BI515].Mod de utilizare Bioderma ABCDerm change intensiv Crema protectoare:Aplica un strat consistent de ABCDerm Change intensiv pe piele dupa fiecare schimbare a scutecului, dupa curatarea cu un produs de igiena ABCDerm si o uscare completa.Poate fi folosit la nou-nascuti, cu exceptia prematurilor.Dupa utilizare, inchideti bine recipientul.

Acest produs Crema zona scutecului change intensiv ABCDerm, 75g, Bioderma din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rimel purificator pentru igiena ochi sensibili Meiboclean, 5ml, Eye Care Cosmetics
Jucarie termica din plus Hipopotam Junior, 1 bucata, Warmies
Vibrator Bullet, 1 bucata, MonAmi
Granola cu alune de padure si mere, 300g, Ohvaz
Crema purifianta pentru ten acneic, 30 ml, Eye Care Cosmetics
Rame ochelari de vedere copii Puma PJ0071OA 001
Ulei Lombalgin, 20ml, Steaua Divina
Crema de maini organica cu menta si lamaie, 60ml, La Saponaria
Minimartieni PROimun Acut x 5 plicuri solubile
chevron-right-circle