Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Meloni Piatra Gua Sha din quartz roz, pentru masaj facial

Beneficii Meloni Piatra Gua Sha din quartz roz, pentru masaj facial:Gua Sha contureaza tenul, reduce tensiunea faciala prin relaxarea muschilor si diminueaza astfel aparitia ridurilor;Pentru o absorbtie rapida a produselor de ingrijire, Gua Sha se poate incalzi sau raci cu ajutorul functiei duale a mini frigiderului cosmetic;Formele sale organice ofera un contur precis fetei si actioneaza direct asupra punctelor de presiune, accelerand astfel drenajul limfatic;Lungime piatra: 11.5 cm;Sfat important: curata piatra dupa fiecare utilizare;Pachetul contine: o piatra Gua Sha, instructiuni de utilizare si certificat de conformitate;Proprietati piatra: Concentrare / Claritate / Energie.Mod de utilizare Meloni Piatra Gua Sha din quartz roz, pentru masaj facial:Dupa curatarea tenului, aplica ser sau ulei in zona fetei si a gatului. Incepe masajul urmand instructiunile din pachet. In timp ce masezi, tine mereu Gua Sha la un unghi de 15 grade sau intr-o pozitie orizontala; maseaza fruntea, obrajii, gatul si zona decolteului pentru un efect complet.Aplica cateva picaturi din uleiul facial preferat si maseaza pielea timp de 3–5 minute, folosind:– cele doua varfuri curbate pentru linia maxilarului;– partile lungi pentru zone mari precum fruntea, obrajii sau gatul;– marginea simpla curbata pentru conturul ochilor.Se recomanda utilizarea zilnica, dimineata si seara, repetand miscarile intre 3-5 ori pentru fiecare zona.Poti sa o speli cu apa si sapun sau sa o stergi cu un servetel demachiant. Daca vrei sa o dezinfectezi, poti folosi un spray antibacterian. Keep those germs away from your goodies.

Acest produs Meloni Piatra Gua Sha din quartz roz, pentru masaj facial din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

76.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Verset Apa de parfum Ikal 100 ml
Lotiune Antiacneica purificatoare cu ulei de tea-tree, 150 ml, VivaNatura
Periuta de dinti alba Extra Soft, 1 bucata, Intermed
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 22
Ser exfoliant cu acizi din fructe, 150ml, Sense of Nature
Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RX3765V 2509
Spuma de curatare pentru ten Blemish Cica, 180g, Tenzero
Healthy Libido, 60 capsule, Natural Doctor
Ulei de cocos extra virgin ecologic, 80ml, Rubio
chevron-right-circle