Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Fotolii rulante
  6. /
  7. Fotoliu rulant manual economic

Fotoliu rulant manual economic

Caracteristici ale fotoliului rulant manual economic Latime deschis: 65 cm total exterior Adancime sezut: 43 cm Inaltimea spatarului: 39 cm Inaltime totala: 87 cm Lungime totala: 104 cm total Latime sezut: 46 cm Latime pliat: 29 cm Greutate sustinuta: 100 kg Tip de roata: plina Diametru roti spate: 61 cm Diametru roti fata: 21,32 cm Prevazut cu sistem de franare Suport sustinere maini/picioare Pliabil.Pentru ce se foloseste fotoliul rulant manual economicFotoliul rulant pliabil, cu manevrare manuala  este un dispozitiv esential pentru persoanele care se confrunta cu dificultati de deplasare provocate de traumatisme, interventii chirurgicale sau diferite dizabilitati. Indiferent de durata impobilizarii, fotoliul rulant se dovedeste a fi un ajutor pretios.Este confectionat din otel cu durabilitate ridicata si rezistenta in timp. Rotile solide asigura deplasarea cu usurinta a fotoliului si manevrabilitatea ridicata a cestuia. Materialul din care este confectionat sezutul si spatarul este usor de curatat si de intretinut.

Acest produs Fotoliu rulant manual economic din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

619.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Inubiotics selection, 60 capsule, Longevity BOOST
Slip Plus XL, 30 bucati, Tena
Neuromax + Cognizin® & BacoMind™️ Performanta Cerebrala, 30 capsule, Cosmopharm
Apa de gura ColgatePlax Complete Care 500ml
Tinctura Senzual Protect, 100ml, Steaua Divina
Creion de ochi gel Variete 10 Aubergine, 1.3g, Eveline Cosmetics
Set cadou Hyaluro-Sensilium + Mini spuma de curatare, Pharmaceris
Frezyderm Pasta de dinti neagra cu efect de albire 75 ml
Lotiune tonica True Water Light Toner, 155ml, Thank You Farmer
chevron-right-circle