Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

MosSept, 16 pastile de supt, BioSunLine

Beneficii Mossept:calmeaza tusea;efect emolient asupra gatului iritat;sprijina expectoratia;recomandat pentru toata familia (copii peste 4 ani).Lichenul de Islanda (lichen de piatra) are proprietati antiinflamatoare, antioxidante si antitusive, cu efecte benefice asupra tractului respirator:reduce inflamatia bronsicacalmeaza tuseaproprietati antioxidanteFlorile de teiau efect calmant asupra gatului iritat, faringelui si a corzilor vocalesprijina expectoratiaproprietati antioxidanteMierea are proprietati emoliente, antibacteriene, de cicatrizant natural.MosSept este recomandat in:dureri de gattuseinfectii respiratoriiIngrediente:Fiecare pastila de Mossept contine: miere de albina, extract din Lichen de Islanda (Cetraria islandica (L.) Acharius) 3 mg, extract din flori de Tei (Tilia cordata Mill) 3 mg, aroma de lamaie si lime. Contine zahar.Mossept nu contine alergeni, conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali, organisme modificate genetic.Mod de administrare:Copii de la 4 la 6 ani: 2 pastile de supt pe zi.Adulti si copii peste 6 ani: 3-4 pastile de supt pe zi, in functie de necesitate.Pastilele se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare. Nu se mesteca si nici nu se inghit intregi.Se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de 30 minute dupa utilizare.

Acest produs MosSept, 16 pastile de supt, BioSunLine din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

AVENE APA TERMALA SPRAY 150ML 1+1 PACHET AVANTAJOS
Detoxifiant cu ganoderma, 63 caps, FARES
Crema reparatoare pentru piele iritata Cicastela, 40ml, Mustela
Crema naturala cu Harpagophytum, 40g, Steaua Divina
Apivita Crema de noapte anti-age & replenishing Queen Bee Absolute, 50ml
Balsam nutritiv after-sun cu germeni de grau, 150ml, Rausch
ABOCA PROSTYRON ADVANCED 60 CAPSULE
Supliform gel 75ml Hofigal
Kiromin Zero, 30 plicuri, Althea Life Science
chevron-right-circle