Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Travel Kit, 5 produse, Soroci

Beneficii Kit SOROCI:Soothing Skin TonerEnergizant si bland in acelasi timp, acest produs ajuta la reechilibrarea pielii. Exfoliaza pentru a elimina celulele moarte ale pielii si curata in acelasi timp porii pentru a lasa tenul rafinat si sanatos.Mild LotionFormula echilibreaza nivelul pH-ului natural al pielii si hidrateaza, lasand pielea supla si reimprospatata. Confera pielii un aspect proaspat si stralucitor.Calming EssenceAceasta esenta matasoasa va calma pielea stresata sau iritata cu ajutorul uleiului de tarate de orez si Aloe Vera. Contine si antioxidanti care ajuta, protejeaza si hranesc pielea! Este produsul ideal pe care sa il adaugati in rutina dvs. de ingrijire a pielii pe timp de vara!Waterdrop CreamContine ingrediente hidratante, cum ar fi squalan, un ulei bland si o varietate de extracte nutritive de fructe precum afine si caise. Acest produs este potrivit pentru ten normal, uscat, mixt si gras.Calming CreamAceasta crema are o textura extraordinar de neteda si usoara, se absoarbe rapid . Ofera hidratare calmanta si de lunga durata pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea sensibila.Toate produsele sunt de tip TRAVEL SIZE!

Acest produs Travel Kit, 5 produse, Soroci din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel depigmentant Hidroquin Whitening, 50 ml, Sesderma
Naturalis sapun cu glicerina si liliac buc.
Liverneed Forte, 30 capsule
Bratara impotriva tantarilor Color, diverse culori, 1 bucata, ParaKito
Extreme Mix Sinergie de Microelemente 20ppm, 480ml, Alchemy
Ulei esential de Menta, 10 ml, Adams
Ser fiziologic, 40 monodoze*5 ml
Centura elastica de sustinere pentru gravide Gerda Air marimea 2 (S) alb, 1 bucata, Tonus Elast
SOLIDEA SOSETE POWER UNISEX NERO MARIME 2-M
chevron-right-circle