Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de corp
  6. /
  7. Crema hidratanta si protectoare...

Crema hidratanta si protectoare pentru fata si corp XEROLACT BASE, 400 ml, RILASTIL

Beneficii RILASTIL XEROLACT BASE Balsam pentru fata si corp hranitor si protector:Reda confortul si hidratarea, calmeaza mancarimile si protejeaza bariera pielii;Hraneste profund: formula avansata cu ingrediente de inalta calitate pentru a hrani pielea uscata; hidrateaza si protejeaza pielea de la prima utilizare si pana la 48 de ore;Protectie de lunga durata: creeaza o pelicula protectoare pe piele care dureaza toata ziuaSigur pentru toata lumea: testat dermatologic si ideal chiar si pentru pielea cea mai sensibila;Produsul este potrivit pentru pielea uscata si foarte uscata, pentru uz zilnic;Hipoalergenic si non-comedogenic;Testat pentru nichel, crom, cobalt, mercur;Formula fara parfum.Ingrediente:Aqua (water), caprylic/capric triglyceride, glycerin, C15-19 alkane, polyglyceryl-3 distearate, niacinamide, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, distearoylethyl dimonium chloride, hydrogenated rapeseed oil, pullulan, sodium hyaluronate, glyceryl sterate citrate, ceramide, 1,2-hexanediol, hydroxyacetophenone.Mod de utilizare:Se recomanda aplicarea pe fata si pe corp, de 2 ori pe zi sau la nevoie.

Acest produs Crema hidratanta si protectoare pentru fata si corp XEROLACT BASE, 400 ml, RILASTIL din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

75.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de curatare 5a Control, 150ml, Dr. Ceuracle
Parasoftin Masca regeneratoare pentru picioare , 1 pereche sosete Zdrovit
Stratamed, 10 g
Deodorant roll-on anti-perspirant pentru barbati Invisible Power, 50ml, Fa
Naturigin Sampon Uscat Invisible On The Go, 200ml
Creion de sprancene rezistent la apa Slim'Matic Ultra Precise Waterproof 020 - Medium, 0.05g, Catrice
Fancy Madara 365 de purtari 2 lentile/cutie
Cutie termica pentru mancare sau lichide 90430, 350ml, Reer
Nutricomp Drink Plus 4 Flacoane Easybottle, Ciocolata, 200 ml
chevron-right-circle