Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Perie pentru masajul si stimularea scaplului, HairBurst

Beneficii Perie pentru Masajul si Stimularea Scalpului, Hairburst:Exfoliaza si stimuleaza scalpul;Curata scalpul si radacinile in profunzime;Stimuleaza cresterea unui par sanatos.Mod de utilizare:Utilizati impreuna cu samponul Hairburst. Tineti peria in palma, aplicati samponul pe par si masati cu peria, aplicand o presiune usoara. Masajul se face prin miscari scurte inainte-inapoi pe scalp, deoarece miscarile largi pot incurca parul (mai ales daca este ondulat). Clatiti cu apa calduta din abundenta. Pentru rezultate optime, dupa samponare, folositi balsamul din aceeasi gama.Precautii / Atentionari:A nu se utiliza pe pielea lezata sau iritata, pielea cu afectiuni active sau zone sensibile ale pielii. A nu se lasa la indemana copiiilor.

Acest produs Perie pentru masajul si stimularea scaplului, HairBurst din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scutece pentru nou nascut Soft, 2-5 kg, 81 bucati, PINE
Pasta de dinti Classic, 2*75 ml, Parodontax
Mascara pentru volum si separare 01, 9ml, Clinique
Șampon Antimătreață Busuioc și Cimbrișor 200 Ml
Vopsea de par Black 2.0, 115ml, Naturigin
Ser pentru fata anti-imbatranire Retinol Boost, 30 ml, Neutrogena
Masca de fata pentru zona barbiei Hydrogel Chin Pack, 9g, Kocostar
Sesderma ACNISES Young roll-on, 4 ml
Mini pack batoane cu ciocolata, 62g, Gerlinea
chevron-right-circle