Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Genera Sapun lichid cu zmeura, rodie si glicerina, 500ml

Beneficii Genera Sapun lichid cu zmeura, rodie si glicerina:formula simpla, cu pH neutru, conceputa special pentru pielea supusa spalarii frecvente;acest produs se poate folosi, in siguranta, si pentru corp si fata;este ideal pentru orice tip de piele;contine glicerina, ingredient cu rol esential in hidratarea optima, la fiecare curatare, a pielii mainilor.Mod de utilizare Genera Sapun lichid cu zmeura, rodie si glicerina:Uda mainile si aplica o pompita de sapun. Spala mainile pentru un minimum de 15 secunde si clateste-le cu apa curata si calda.Elimina eficient grasimea si murdaria lasand mainile fine cu un parfum fin si delicat.

Acest produs Genera Sapun lichid cu zmeura, rodie si glicerina, 500ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ducray Dexyane Crema Emolienta, 400 ml
Primul broccoli al copilului Organic, 125g, HiPP
Ochelari de soare dama Guess GU00139 52B
Vichy Mineral 89 Crema intens hidratanta 72 h pentru toate tipurile de ten 50 ml
Papusa textila Jim - 50 cm - colectia Vintage Sunny Stripes, 1 bucata, Little Dutch
Tonsipret comprimate
Periferisan gel cu efect de incalzire pentru spate si umeri, 100ml, Zdrovit
Shake ecologic Immunity, 125g, Niavis
Pachet Vervain & Vanilla, Sense of Nature
chevron-right-circle