Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tonimer Lab gel nazal, 20ml

Beneficii Tonimer Lab gel nazal:Extract de Laminaria Hyperborea - Calmeaza mucoasa si formeaza un film protector;Acid Hialuronic - Hidrateaza mucoasa nazala, formand un film protector → rol important in vindecarea ranilor si repararea mucoasei;Vitamina F - Emolient al mucoasei nazale;Glicerina, Glyceryl Polyacrylate & Pantenol - Calmeaza si hidrateaza mucoasa nazala avand si rol adjuvant in regenerarea mucoasei;Gel nazal hipertonic ce contine ingrediente active de origine marina;Actiune decongestionanta, hidratanta si de protectie a mucoasei nazale;Flacon 20 ml;Copii >3 ani si adulti.Mod de utilizare Tonimer Lab gel nazal:Uscaciune / inflamatie:3-4 aplicatii/zi sau mai mult, dupa cum este necesar.Postoperator:3-4 aplicatii/zi sau mai mult, pe mucoasa intacta, conform sfaturilor medicului.Poate fi utilizat la copii cu varsta peste 6 ani, adulti si femei insarcinate, pentru perioade lungi de timp.

Acest produs Tonimer Lab gel nazal, 20ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fiole Cu Multivitamine
Jucarie termica din plus elefant cu recipient pentru apa calda/rece Benjamin, 0.8l, Sanger
Sampon pentru uz frecvent, 500ml, Alama Professional
Apa de gura Sensikin, 250 ml, Kin
FIXODENT Plus crema adeziva proteza dentara, 40 g new
CHICCO Physio Soft Light, suzeta silicon monobloc forma ortodontica, Blue, 6-16luni+
Sterimar spray pentru Igiena nazala 100 ml
Lysaskin Atolys emulsie hidratanta pentru piele reactiva 200 ml
Skinexpert by Dr. Max® Home Spa Crema de maini cu lavanda, 30ml
chevron-right-circle