Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Slip negru ultra absorbant menstruatie, marimea 40, Saforelle

BeneficiiComplementar la o cupă menstruală sau la un tampon internÎnlocuitor al produselor tradiționale de protecție igienicăÎnlocuitor în cazul menstruației puțin abundentePentru prevenție înainte de menstruație (sau în ultima zi)Înlocuitor pentru persoanele care fac sportCompozitie95% bumbac certificat Oeko-Tex, 5% elastanCertificarea Oeko-Tex este atribuită țesăturilor care respectă specificații precise pentru a garanta siguranța componentelor textile.Mod de utilizare:Slipul ultraabsorbant Saforelle poate fi purtat zilnic. Pentru a optimiza eficacitatea slipului țineți cont de următoarele recomandări: asigurați-vă că ați ales mărimea potrivită, spălați slipul înainte de prima utilizare, nu utilizați balsam de rufe în timpul spălării, deoarece poate reduce eficacitatea absorbției, structura absorbantă trebuie să fie în contact cu zona genitală.Marime:40 (circumferința soldurilor 102-106 cm)

Acest produs Slip negru ultra absorbant menstruatie, marimea 40, Saforelle din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

156.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Frezyderm Sun Screen Color crema de fata SPF 50+ cu pigment cameleonic 50 ml
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO4280 280
Apa de gura SPRY Cool Mint, 473 ml
Cereale cu secara si scortisoara Crunchies Bio, 250g, Milzu
Cana NoKnock Large Pisica Roz 18luni +, 300ml, Tommee Tippee
GNC Milestones Baby Microbiotic- Pudra cu Colostrum 20 plicuri
Centrum Silver 50+ pentru femei x 30 cpr
AS-Cicaleine Balsam Reparator, 50 ml
Ruj cremos Fame - Scandal, 3ml, Cupio
chevron-right-circle