Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijire nas, ochi si...
  6. /
  7. Aspirator nazal electric VITAMMY...

Aspirator nazal electric VITAMMY Colibri, copii 0 - 12 ani

Caracteristici Aspirator nazal electric VITAMMY Colibri, copii 0 - 12 aniPutere de aspiratie ridicata;Usor de folosit, chiar si in timpul somnului;2 varfuri de silicon de marimi diferite;Aspiratie eficienta;Destinat copiilor cu varsta intre 0 - 12 ani;Compact si usor de curatat.Fiecare parinte stie cat de dificil este pentru un adult sa ramana calm atunci nasul copilului este infundat. Deoarece nou-nascutii, bebelusii si copiii pana in 3 ani nu isi pot sufla nasul singuri, acestia au nevoie de ajutor, si aici este treaba aspiratorului nazal. Vitammy Colibri este un dispozitv cu o putere de aspiratie ridicata, dar in acelasi timp functioneaza linistit astfel incat sa nu creeze disconfort atunci cand este utilizat.Aspiratorul poate fi utilizat pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 - 12 ani. Datorita varfurilor moi si flexibile, golirea nasului va fi mai blanda si mai eficienta.2 varfuri de silicon de marimi diferite1 varf cu sectiunea transversala mai ingusta - destinata copiilor mai mici, precum si pentru secretii mai fluide.1 varf cu sectiunea transversala mai larga - destinata copiilor mai mari, precum si pentru secretii mai vascoase.Compact si usor de curatatAspiratoul nazal Vitammy Colibri este compact si usor de pregatit pentru curatare. Pentru o igiena corespunzatoare, se recomanda, dupa fiecare utilizare, sa curatati rezervorul, capul si varfurile dispozitivului, care se detaseaza foarte usor de dispozitiv.Dispozitivul functioneaza cu 2 baterii alcaline 1,5V, incluse in pachet.Datorita formei sale, este foarte usor de tinut in mana si de manevratSPECIFICATII TEHNICE:Tip functionare: ElectricMaterial invelis: PlasticMaterial varf: SiliconVarsta: 0 - 12 aniPutere aspirare: 400 mmHg (53,3 kPa)Nivel zgomot:

Acest produs Aspirator nazal electric VITAMMY Colibri, copii 0 - 12 ani din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

149.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bebe Dor Biberon termocromatic, 6luni+, 260 ml
Set mulaj organic pentru amprenta mana sau picior bebelusi 678-00, 1 bucata, Grunspecht
Crema pentru maini Herbae L'Eau, 30ml, L'Occitane
Fulgi din fructe cu piersici Peppa Pig, 16g, Fruit Funk
Periuta de dinti electrica pentru copii D100 Star Wars, Vitality, Oral-B
Alantoina, 10g, Ellemental
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2115/F 807
Serum cu ulei de seminte de camelie, 20ml, The Potions
Piure bio din legume de gradina +4 luni, 2 x 130g, BabyBio
chevron-right-circle