Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon pentru par ondulat...

Sampon pentru par ondulat Frizz Ease Dream Curls, 250 ml, John Frieda

Samponul Frizz Ease Dream Curls, cu ulei de macese si tehnologie de intensificare a buclelor, hidrateaza in timp ce curata delicat si ajuta la definirea buclelor. Sigur pentru parul vopsit. Potrivit pentru tipurile de par ondulat si cret (2A-4C). Fara sulfati SLS/SLES. Pentru lista actualizata de ingrediente consultati ambalajul. Ingrediente:Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Stearoxypropyl Dimethylamine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7,Lactic Acid, Laureth-16, Propylene Glycol, Quaternium-80, Polyquaternium-10, Polyquaternium-52, Sodium Chloride, Stearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Rosa Canina Fruit Oil, BHT, Tocopherol, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Linalool.Mod de utilizare:Aplicati samponul pe parul ud, samponati, clatiti bine. Pentru rezultate optime continuati cu Balsamul Dream Curls.  Precautii / Atentionari:Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Acest produs Sampon pentru par ondulat Frizz Ease Dream Curls, 250 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel depigmentare pete H3 Derma+ Premium Care, 30 ml, Gerovital
Vagilact NTC x 10 compr. vaginale
Oscillococcinum stari gripale 30 doze
Lac de unghii Coral Hybrid Gel nr.32, argintiu, 11 ml, Delia
Set ecologic complet de curatare pentru masca de fata, 1 bucata, So Eco
Secom Respiratory protect, 30 ml
Sapun lichid cu liliac, 480ml, Klintensiv
Otet Bio din cidru de mere nefiltrat, 250 ml, Niavis
Balsam hidratant reparator Argan Oil, 385ml, OGX
chevron-right-circle