Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon pentru stralucire Vibrant...

Sampon pentru stralucire Vibrant Shine, 250 ml, John Frieda

Formula inovatoare cu ulei de macese si complex de imbunatatire a stralucirii, curata si amplifica stralucirea parului fara sa-l incarce.Ingrediente:Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Coco Glucoside, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Propanediol, Parfum, Dimethyl Isosorbide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Lactic Acid, Sodium Chloride, Isopentyldiol, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Stearoxypropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Tocopherol, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Limonene, Linalool. Mod de utilizare:Masati usor samponul Vibrant Shine pe parul umed, spumati si clatiti bine. Pentru rezultate optime, completati rutina de ingrijire cu balsamul Vibrante Shine. Sigur pentru utilizarea pe parul natural sau vopsit.Precautii:Atentie: Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Sampon pentru stralucire Vibrant Shine, 250 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SENDO ECONOMY TENSIOMETRU
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 0919 C7
Apivita Balsam de buze cu coacaze Lip Care, 4,4g
Termos cu cioc de silicon Verde, 500ml, Bbox
Serum bifazic de noapte pentru fata Relaxing, 30ml, Equivalenza
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4125/G/S 807
Balsam de buze protectiv cu glicerina, musetel bio si aloe vera SPF15, 5,5ml, Glicemille
Pudra proteica vegetala Smart Protein Plant, Chocolate Cookie, 500g, PhD
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MA08-10 C2G
chevron-right-circle