Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon pentru volum Volume...

Sampon pentru volum Volume Lift Lightweight, 250 ml, John Frieda

Curata si pregateste parul pentru coafuri cu volum intens, fara a-l ingreuna. Imbogatita cu tehnologia Air-Silk, formula noastra usoara lasa parul cu volum natural si miscare elastica. Ingrediente:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Parfum, Polyquaternium-7, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Amodimethicone, Laureth-16, Polyquaternium-52, C11-15 Pareth-7, Malic Acid, Glycine, PEG-12 Dimethicone, Glycerin, PPG-9, Laureth-9, Alcohol Denat., Trideceth-12, AMPIsostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Sodium Hydroxide, BHT, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Salicylic Acid, Methylisothiazolinone, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.Mod de utilizare:Masati usor pe parul umed si clatiti bine. Continuati cu balsamul Volume Lift Lightweight.Precautii:Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Sampon pentru volum Volume Lift Lightweight, 250 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Quercetin cu Vitamina D3, 30 capsule, Herbagetica
Seminte de linte bio pentru germinat, 75g, Doc Phytolabor
Perie de par pentru descurcarea parului Mini Detangler, Wet Brush
Jucarie balena cu bile multicolore, 1 bucata, Bright Starts
SeptiClean Solutie hidroalcoolica cu apă oxigenata pentru maini, 100 ml
CALMIDERM CREMA 40G
Iluminator More Than Glow Highlighter 010 - Ultimate Platinum Glaze, 5.9g, Catrice
Ochelari de soare unisex Justin Ray-Ban RB4165 622/T3
Crema anti-rid cu efect de lifting pentru zona ochilor Diamond Lifting 3D, 15ml, Lirene
chevron-right-circle