Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Balsam
  6. /
  7. Balsam iluminator pentru par...

Balsam iluminator pentru par blond Go Blonder, 250 ml, John Frieda

Pentru blondul care are nevoie de un impuls, acest balsam hranitor intareste parul pentru o culoare revigorata si un par cu aspect mai sanatos.Rezultate transformationale:Lumineaza blondul lipsit de vitalitate inca de la prima utilizare.Ingrediente:Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Cetyl Esters, Dipropylene Glycol, Parfum, Phenyl Trimethicone, Isopropyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Disodium EDTA, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Sodium Hydroxide, Stearoxypropyl Dimethylamine, C14-28 Isoalkyl Acid, Glycine, Glycerin, Malic Acid, Succinic Acid, C14-28 Alkyl Acid, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Vitis Vinifera Juice Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Helianthus Annuus Extract, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Extract, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Methylparaben, Propylparaben, Limonene, CI 19140.Mod de utilizare:Dupa samponarea cu samponul Go Blonder Lightening, aplicati delicat balsamul pe parul umed, apoi clatiti bine. Utilizati zilnic pentru cele mai bune rezultate.Precautii:Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu tesaturile si suprafetele de uz casnic pentru a preveni colorarea. Daca apare contactul, curatati imediat.

Acest produs Balsam iluminator pentru par blond Go Blonder, 250 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baton proteic cu nuci si vanilie raw Lifebar Bio, 47g, Lifefood
Protectii mameloane 20mm, 2 bucati, Lansinoh
Rame ochelari de vedere copii Guess GU9233 083
Eritroacnol Crema x 75ml
Tinctura Tiroidianus, 200ml, Faunus Plant
Serum cu complex de echilibrare, 50ml, Evenswiss
Jucarie set de bucatarie ZOO Let's brunch! , 1 bucata, Skip Hop
Bioderma Atoderm Intensiv Gel spumant 1L
Crema hidratanta pentru ten uscat predispus la acnee Azelac, 50ml, Sesderma
chevron-right-circle