Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Ser multifunctional pentru firele...

Ser multifunctional pentru firele rebele All-in-1 Original, 50 ml, John Frieda

Serul original, cu extract de ginseng, combate incretirea si toate cauzele sale.Acest ser cuprinzator elimina incretirea, netezeste, hidrateaza si imblanzeste, protejand in acelasi timp impotriva umiditatii si caldurii pentru parul mediu pana la aspru. Ingrediente:Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Isopropyl Myristate, Panax Ginseng Root Extract, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool. Mod de utilizare:Se aplica pe parul umed. Distribuiti 1 pompa de ser in palma si frecati mainile impreuna. Raspanditi uniform prin par, evitand radacinile. Utilizati mai mult sau mai putin in functie de lungimea si grosimea parului si nu clatiti. Precautii:Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Ser multifunctional pentru firele rebele All-in-1 Original, 50 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Aspirator nazal Comfort 2 pentru +0 luni, 1 bucata, Baby Nova
Ser anti-imbatranire cu retinol 0,05% A-Game5, 30 ml, Geek & Gorgeous
Crema de ochi regeneranta Little Herbal Company, 20ml, Dr.Konopka’s
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7148 PJP
Crema de corp White Tea, 200ml, Sabon
SKINCODE ESSENTIALS 1032 LOTIUNE DE CORP 24H 200ML
VICHY MINERALBLEND FOND DE TEN HIDRATANT CU ACID HIALURONIC SI PIGMENTI MINERALI 09 30ML
Ceai de fenicul de la 4 luni, 200g, Humana
FARES R13 PLANTUSIN PENTRU GAT 30 COMPRIMATE DE SUPT
chevron-right-circle