Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon reparator cu ceramide...

Sampon reparator cu ceramide Frizz Ease Miraculous Recovery, 75 ml, John Frieda

Formulat cu ceramide – ce se gasesc in mod natural in bariera de hidratare a parului – cunoscute pentru efectul reparator asupra cuticulei de par. Pentru par vizibil reparat de la prima utilizare, aceasta formula puternica ajuta la prevenirea deteriorarilor viitoare.Ingrediente:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Erythritol, Parfum, Glyceryl Oleate, Cocamide MEA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Laureth-23, Malic Acid, Laureth-4, Glycine, Argania Spinosa Kernal Oil, Cocos Nucifera Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, PPG-9, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.Mod de utilizare:Aplicati samponul pe parul umed, spumati si clatiti bine.  samponul pe parul umed si clatiti bine. Continuati ingrijirea cu balsamul de par Frizz Ease Miraculous Recovery.Precautii:Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Sampon reparator cu ceramide Frizz Ease Miraculous Recovery, 75 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hemorsan, 6 supozitoare, Fares
Şampon Detoxifiant Cu Cărbune
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU446 09FD
Fructe de merisor, 500g, Springmarkt
REVIKEN CREMA PROTECTOARE 40G
Fluid de normalizare, Aqua, 50 ml, Rilastil
Ceai antiadipos cu ginseng, 30 plicuri, Naturalia Diet
URIAGE BARIEDERM Cica Ulei dermatologic, 100ml
Hyalu B5 crema hidratanta antirid cu efect de reumplere, 40 ml, La Roche-Posay
chevron-right-circle