Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Balsam
  6. /
  7. Balsam leave-in cu ceramide...

Balsam leave-in cu ceramide Frizz Ease Miraculous Recovery, 250 ml, John Frieda

Formula hidratanta reduce fenomenul de frecare care duce la incurcarea si ruperea parului si protejeaja impotriva daunelor produse de styling. Cu protectie termica. Formulat cu ceramide cunoscute pentru revitalizarea cuticulelor de par. Pentru par vizibil mai reparat. Potrivit pentru toate tipurile de par rebel. Potrivit pentru parul natural sau vopsit. Ingrediente:AQUA, GLYCERIN, AMODIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, OLIVE OIL, PEG-7 ESTERS, PANTHENOL, VP/DIMETHYLAMINOETHYLMETHACRYLATE COPOLYMER, BISAMINO PEG/PPG-41/3 AMINOETHYL PG-PROPYL DIMETHICONE, DIMETHICONE PEG-8 MEADOWFOAMATE, TRIDECETH-12, DISODIUM EDTA, PARFUM, POLYQUATERNIUM-59, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, COCODIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CITRIC ACID, COCOS NUCIFERA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, BENZYL ALCOHOL,TOCOPHEROL, BENZOIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL.Mod de utilizare:Aplicati pe parul curat si umed si pulverizati generos pe toata lungimea. Precautii:Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Balsam leave-in cu ceramide Frizz Ease Miraculous Recovery, 250 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Carrera 325 R80
Ulei de canepa, 60ml, Sabio
Gel de dus bujor, 500 ml LaQ
SOS Dispozitiv pentru scoaterea capuselor, 1 bucata
MEDTEX 8552 ORTEZA PENTRU INCHEIETURA CU FIXARE DEGET MARIME L/XL
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7098 63M
Ulei de dus Exomega Control, 750ml, A-Derma
Uronat gold, 15 capsule
MICROCLISME ADULTI 9G X 6BUC
chevron-right-circle