Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Balsam
  6. /
  7. Balsam pentru netezirea firelor...

Balsam pentru netezirea firelor rebele Frizz Ease Brazilian Sleek, 250 ml, John Frieda

Inca de la prima utilizare, Brazilian Sleek este conceput pentru a face parul mai neted, mai moale, mai usor de manevrat si rezistent la incretire. Balsamul de par este imbunatatit cu ingrediente ce ofera parului protectie termica. Ingrediente:Aqua, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera Cera, Behentrimonium Chloride, Behenamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Parfum, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis- Isobutyl PEG-14 Copolymer, Dipropylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Glyoxylic Acid, Butyloctanol, Polysorbate 20, Cocos Nucifera Oil, Hydrolyzed Keratin, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.Mod de utilizare:Dupa samponarea cu samponul Brazilian Sleek, aplicati balsamul pe parul umed, masati si clatiti bine.Precautii:Numai pentru uz extern.Evitati contactul cu ochii.Daca apare contactul, clatiti bine cu apa.A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Balsam pentru netezirea firelor rebele Frizz Ease Brazilian Sleek, 250 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de dus bio pentru piele sensibila cu migdale dulci, 380ml, Coslys
Genunchiera elastica marimea S, 1 bucata, Narcis
ZIAJA Masca de par cu proteine casmir, 200 ml
Ochelari de soare dama Fossil FOS 3134/G/S 003
Benzi Depilatoare Pentru Corp Cu Ceară Gel
Citicolin 500 mg 30 comprimate filmate Balkan Pharmaceuticals
Set Mega Mushroom Calm & Steady Essentials, Origins
Rame ochelari de vedere dama Fossil FOS 7150 35J
AHAVA MASCA EXFOLIANTA PENTRU FATA 8ML
chevron-right-circle