Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Hairstyling
  6. /
  7. Spray styling pentru volum...

Spray styling pentru volum la radacina Volume Lift, 125 ml, John Frieda

Pentru aceia dintre voi care au indragit lotiunea noastra uscata Luxurious Volume Root Booster Blow - aceasta este aceeasi formula grozava, cu o transformare a ambalajului!Ingrediente:ALCOHOL DENAT., AQUA, PVP, VP/VA COPOLYMER, POLYSORBATE 20, PARFUM, MARIS SAL, PEG-75 LANOLIN, AMP-ISOSTEAROYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, VP/DMAPA ACRYLATES COPOLYMER, BENZALKONIUM CHLORIDE, BHT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, LINALOOL.Mod de utilizare:Incepeti cu parul uscat cu prosopul si pulverizati cu generozitate, concentrandu-va pe radacini pentru volum inca de la baza. Asigurati-va ca parul este complet acoperit de produs la suprafata si dedesubt inainte de a il usca si coafa. Precautii:Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Spray styling pentru volum la radacina Volume Lift, 125 ml, John Frieda din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Alevia Propolis C-Tare Spray Natural, 20 ml
Ciocolata bio cu crema de cocos, 100g, Rapunzel
GEROVITAL H3 EVOLUTION TRATAMENT CORECTOR RIDURI 15ML
Spray pentru descurcarea parului, 125ml, Klorane Junior
Fiola pentru par 11 in 1 Flash Hair, 1 fiola x 5ml, La Cabine
Cupe de ciocolata cu unt de arahide Bio, 40g, Super Nature
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr. 10.0, 115ml, Loncolor
Corega Ultra Fixare adeziv dentar 70 g
Dr Fiterman ANTI-AGE SUPREME LIFT SENSITIVE Crema contur ochi, 15ml
chevron-right-circle