Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Voseptol V, 40 comprimate

 Compozitia complexa a tincturii de propolis (compusi de tip flavonoid, substante rasinoase, ceara, ulei volatil, vitamine si enzime ) si asocierea cu uleiurile volatile confera produsului actiune:   bactericida   bacteriostatica   cicatrizanta   antiseptica    anestezica   bronholitica   expectoranta   sedativa asupra sistemului nervos central si un efect reconfortant   Profilactic si ca adjuvant in:   laringite  faringite  rinite  afte si leziuni bucale  stomatite  paradontopatii  halena  traheobronsite   tratamentul astmului bronsic si emfizem pulmonar.  Compozitie:  Tablete continand tinctura de propolis, mentol, ulei volatil de levantica, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de menta, ulei volatil de jneapan si ulei volatil de cimbru.  Prezentare:  Flacon cu 40 tablete  Mod de administrare:  Se sug 1- 2 tablete de 3- 4 ori pe zi, minim 5 zile

Acest produs Voseptol V, 40 comprimate din categoria Raceala si gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Shake proteic cu slimvance si aroma de capsuni cu banane Total Lean, 1070g, GNC
Ser antipete Wild Rose, 30ml, Korres
Crema reparatoare pentru picioare 5% miere de Manuka IAA15+, 75ml, CicaManuka
Tratament pentru varfuri Bed Head Ego Boost, 237 ml, Tigi
KISS GEL DE DUS WILD ORCHIDS OLIVES 250ML
Baton energizant cu aroma de caramel Power Pro Plus, 80g, Nature Tech
Masca de fata antirid cu extract de struguri, 2*8 ml, Apivita
Bebe Dor Tetina Orto Silicon 0-3 luni -351
Sampon hidratant cu Argan Tratament Expert, 40ml, Gerovital
chevron-right-circle