Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Decasept propolis x 20cpr.

 RECOMANDARI   pentru:  sanatatea cailor respiratorii  prospetimea cavitatii bucale  Completeaza o dieta normala si ajuta la combaterea carentei in vitaminele B1, B6  Uleiurile eterice induc o prospetime si o dezodorare a cavitatii bucale si a cailor respiratorii  Propolisul este benefic prin actiunea sa antiseptica si antibacteriana  CONTINUT (1 comprimat):  Vitamina B1   0,5 mg (31,3% din doza fiziologica zilnica de Vitamina B1);  Vitamina B6   1,66 mg (83% din doza fiziologica zilnica de Vitamina B6);  Aetheroleum Eucalypti   3,33 mg ;  Aetheroleum Cedri   1 mg ;  Aetheroleum Thymi   0,50 mg ;  Aetheroleum Citri   2 mg ;  Extract de propolis   2 mg ;  Excipienti : sorbitol , carboximetil celuloza sodica, amidon de porumb, colorant albastru de metilen, talc, stearat de magneziu, zaharina, mentol .  ADMINISTRARE   ca supliment alimentar:  3 comprimate zilnic, care se lasa sa se topeasca lent in gura, dupa mesele principale.

Acest produs Decasept propolis x 20cpr. din categoria Raceala si gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Melatonina 3 mg, 120 tablete, GNC
Snack bio din mei cu arahide, fara gluten, 75g Pronat
Sapun vegetal Dolce Vivere - PORTOFINO x 250 g
GEROVITAL TRATAMENT EXPERT KIT REGENERARE PAR 20 FIOLE (10X10ML + 10X5ML)
Ciocolata neagra cu alune si 54% cacao cu stevia, 125g, Torras
Rame ochelari de vedere copii Polarizen AS0919 C1
Cana de baut cu cioc dur, +6 luni, piersica, PUR
Crema antiage intens restructuranta de noapte H3 Evolution, 50ml, Gerovital
Fluid protector anti-pete cu SPF 50 Melascreen, 50 ml, Ducray
chevron-right-circle