Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Apa de mare
  6. /
  7. Spray cu solutie nazala...

Spray cu solutie nazala Physiomer Baby, 115 ml

Beneficii Spray cu solutie nazala Physiomer Baby:curata si decongestioneaza fosele nazale in cazul nasului infundat;curata, hidrateaza si elimina mucusul in exces;contribuie la curatarea prafului, alergenilor, poluantilor, virusurilor si bacteriilor.Ingrediente:Solutie de apa de mare izotonica, nediluata si 100 % naturala (echivalenta cu 9 g/L de NaCl). Sterila si fara conservanti.Mod de utilizare:In caz de raceala sau rinofaringita: de 4 pana la 6 ori pe zi, pulverizati 1-2 secunde in fiecare nara.Pentru utilizare zilnica: 1-2 ori pe zi, pulverizati 1-2 secunde in fiecare nara.

Acest produs Spray cu solutie nazala Physiomer Baby, 115 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam pentru par Gimmie Grip Bed Head, 600ml, Tigi
ArtroFlex compus crema, 50ml, Terapia
Freshlook Colorblends Brilliant Blue 30 de purtari 2 lentile/cutie
Hypnox DuoMax, 20 comprimate
Canpol Babies Suzeta Simetrica de Silicon Sleepy Koala blue fosforescenta 22/660, 18+ luni, 2 bucati
MAVALA 90533 NAILACTAN CREMA NUTRITIVA UNGHII 15ML
Comprimate pentru tuse Grintuss, 20 tablete, Aboca
Gel de dus Sweet Vanilla Woods, 500ml, Lavish Care
Crema de fata cu acid hialuronic si ceramide, 50ml, Collistar
chevron-right-circle