Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Creme de Zi
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. Himalaya Gel purifiant curatare...

Himalaya Gel purifiant curatare fata extract neem, 150ml

Beneficii Gel purifiant curatare fata extract neem:•    Indeparteaza excesul de sebum si impuritatile•    Inhiba actiunea microorganismelor patogene, datorita actiunii antibacteriene•    Sustine hidratarea tenului•    Reduce riscul aparitiei acneeiCompozitie Gel purifiant curatare fata extract neem:•    Neem (Melia Azadirachta)•    Sofran indian (Curcuma longa)Mod de utilizare Gel purifiant curatare fata extract neem:Gelul purificator cu extract de neem se recomanda a fi utilizat de doua ori pe zi pentru curatarea tenului, dimineata si seara.

Acest produs Himalaya Gel purifiant curatare fata extract neem, 150ml din categoria Creme de zi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Zdrovit Anticarcel Rapid 20 plicuri
Baylis & Harding, Set Beauticology, Bile efervescente pentru baie, 4 bile*120g
Crema de ochi hranitoare, 15ml, BeBio
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU729 0300
Chips de plantan cu chili dulce, 85g, Turbana
Gel de curatare 2 in 1 par si corp, 200ml, Mustela
Trachisept miere & fructe padure x 16 cpr. OZ
Lotiune Botanicals, 100ml, Autan
Bio Orz Germeni 650 mg, 60 capsule
chevron-right-circle