Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Genito-urinar
  4. /
  5. Vitamine si suplimente
  6. /
  7. Feminella hyalosoft, 10 Ovule...

Feminella hyalosoft, 10 Ovule vaginale

Feminella Hyalosoft, 10 ovule vaginale, remediu pentru uscaciunea vaginala Cauzele uscaciunii vaginale sunt variate. Femeile se pot confrunta cu acest disconfort la menopauza, dupa o sarcina, in timpul alaptarii sau in timpul unor tratamente agresive pentru cancer. Nu trebuie sa vorbesti despre uscaciunea din zona intima, insa poti sa faci ceva pentru inlaturarea problemei. Feminella Hyalosoft, 10 ovule vaginale este un remediu eficient pentru uscaciunea din zona intima. Suplimentul cu extracte din plante si hialuronat de sodiu te scapa de disconfort, senzatia de arsura si de mancarimile resimtite in timpul actului sexual. Feminella ovule nu contine hormoni.Cum se utilizeaza Feminella HyalosoftFeminella Hyalosoft, 10 ovule vaginale mai contine vitamina E si gliceride semisintetice, care contribuie la hidratatarea corespunzatoare a vaginului uscat. Feminella se administreaza o data pe zi, iar rolul sau este de hidratare, de refacere a tesutului afectat si de protectie impotriva microorganismelor. Conform Feminella ovule prospect, suplimentul se administreaza intre 10 si 20 de zile. Feminella Hyalosoft, 10 ovule vaginale poate fi folosit si preventiv, iar doza este doua ovule vaginale pe saptamana.Datorită proprietaților sale de hidratare, ovulele vaginale Feminella® Hyalosoft atenuează simptomele care însotesc atrofierea vaginală, de tipul pruritului (mâncărimii), senzației de arsură, tensiunii sau disconfortului în timpul actului sexual.Ingrediente Feminella hyalosoft:1 ovul vaginal conține : Hialuronat de sodiu 5 mg ; Vitamina E sintetică 10 mg ; Extract de Centella Asiatica 60 mg , Nalbă 60 mg; Mușețel 60 mg , Ulei de Arbore de ceai 2 mg, Dioxid de silicon coloidal 20 mg; Gliceride semisintetice 1483 mg.Mod de utilizare Feminella hyalosoft:Utilizați 1 ovul vaginal pe zi, timp de 10 zile sau conform recomandării medicului dumneavoastră. Pentru tratamentul uscăciunii vaginale în timpul menopauzei:Doza inițială: 1 ovul vaginal zilnic pentru 10-20 zile.Doza de întreținere: 1 ovul vaginal de două ori pe săptămână

Acest produs Feminella hyalosoft, 10 Ovule vaginale din categoria Genito-urinar se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

11030 Gerovital Tratament Expert Keratina Lichida Fiole, 10*10ml
OTOSAN GAT SPRAY FORTE 30ML
Total Calm Advance, 60 capsule, Secom
Spuma de baie cu ulei de argan si vanilie, 1000ml, Malizia
Gel Hyalogyn, 30 g, 10 aplicatoare, Fidia Farmaceutici
SENI SUPER TRIO SMALL SCUTECE INCONTINENTA 10BUC
Masca fata Recover Light Sleeping, 60ml, Soroci
Stand de cafea din lemn FSC, 1 bucata, Little Dutch
Apa termala micelara pentru ten uscat, 250 ml, Uriage
chevron-right-circle