Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Linex Baby, 10 plicuri, Sandoz

Beneficii Linex Baby Sandoz:LINEX® BABY contine bacterii lactice (Bifidobacterium animalis subsp. Lactis) existente in mod natural in tractul digestiv al sugarului, in proportie de pana la 91% la sugarul alaptat si pana la 75% la sugarul hranit cu formule de lapte;LINEX® BABY plicuri se poate administra din prima zi de viata, nu are gust sau miros, iar cu doar un plic pe zi ajuta la echilibrarea microbiotei intestinale afectate de tratamentul cu antibiotice. Dezechilibrul florei intestinale a fost asociat cu aparitia unor simptome de tipul: disconfort abdominal, colici, episoade de diaree sau constipatie.Mod de administrare:Copii cu varsta sub 2 ani: 1 plic pe zi, de preferat in timpul mesei.Copii cu varsta intre 2 si 12 ani: cate 1 plic de 1-2 ori pe zi, de preferat in timpul meselor.Se deschide plicul si se goleste continutul acestuia intr-un pahar cu apa, suc sau lapte. Pulberea poate fi amestecata, de asemenea, in alimentele sugarilor.Pentru a nu distruge activitatea bacteriilor lactice, nu amestecati continutul plicului cu bauturi fierbinti.

Acest produs Linex Baby, 10 plicuri, Sandoz din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Erika Ray-Ban RB4171 600068
Masca tip servetel pentru elasticitatea pielii cu colagen, 25ml, Look at me
Dr. Wipes Servetele umede pentru ingrijirea copiilor GRAPES, 60 bucati
Pediakid Bouclier Insect spray anti tantari si capuse, 100 ml
Crema de fata cu protectie solara SPF50+, PA++++ Water Fit Sun Serum Hyalu Cica Madagascar Centella, 50 ml, Skin1004
Scutece Extra Care Nr.2, 3-6 kg, 82 bucati, Huggies
Lapte hidratant cu protectie solara potrivit pentru pielea copiilor SPF50+ Anthelios UVMUNE 400 , 250ml, La Roche-Posay
Cafea boabe Origine Sierra Nevada, 454g, Juan Valdez
GNC Biotina 300 mcg, 100 tablete
chevron-right-circle